Varför Telegrafen?

Ja, det kan man fråga sig.
Telegrafen slog upp portarna den 30 November i nådens år 1989 som en av de första engelsk inspirerade pubarna i vårt avlånga land. I tornbyggnaden högst upp i fastigheten inrymdes Helsingborgs första telegrafkontor, så namnvalet föreföll enkelt och logiskt. Under en lång period hyrdes våra nuvarande lokaler av GePe cykel och sport som många förmodligen minns. Gösta, som innehavaren hette, julskyltade alltid med en motordriven hockeylirare som skickade ett och annat slagskott i skyltfönstret.
Telegrafen har genom åren utvecklat ett format som vi hoppas och tror motsvarar våra gästers önskemål och förväntningar.

Vår ambition

Telegrafens ambition är att vara en förlängning av ert vardagsrum, där vi erbjuder ett varierat utbud av dryck och bra mat till en rimlig peng. Vår förhoppning är alltid att gästerna ska känna sig som hemma direkt när de kommer, och väldigt nöjda när de lämnar oss.

Välkomna in!

MÖT NÅGRA I VÅRT TEAM

En framgångsrik pub är en där kunder älskar att återvända, inte bara på grund av god mat men på grund av en minnesvärd upplevelse. Att skapa den upplevelsen börjar med rätt personer – och vi skulle vilja att du träffade några i vårt team.

Sara
Sara
Jobbat på Telegrafen sen 2005.
Köpte det 2009.
Favoritdryck på Telegrafen – Ginger Joe.
Favoritmat på menyn – Wings.
Gillar – Att resa.
Kevin
Kevin
Jobbat på Telegrafen sen 2008.
Favoritdryck på Telegrafen – Pripps Blå.
Favoritmat på menyn – BBQ-burgare.
Gillar- TV-spel.
Kalle
Kalle
Jobbat på Telegrafen sen 2005.
Favoritdryck på Telegrafen – Någon IPA.
Favoritmat på menyn – Steak Sandwich.
Gillar- Att spela golf.